Η Samsung δεν κυκλοφόρησε ποτέ το Galaxy S22 FE, αλλά φήμες θέλουν την εταιρεία να λανσάρει το Galaxy S23 FE μέσα στο 2023. Αν και είχε γίνει γνωστό ότι το τηλέφωνο θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 2 (for Galaxy), νέα αναφορά ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την έγκυρη tipster Connor, το Galaxy S23 FE θα έχει τον περσινό Snapdragon 8+ Gen 1 και όχι το νεότερο chipset της Qualcomm, πόσο μάλιστα το πειραγμένο της Samsung. Μία εκδοχή για αυτή την αλλαγή θα μπορούσε να είναι ότι το S23 FE στην πραγματικότητα είναι το S22 FE που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Από την άλλη, τα Fan Edition ήταν πάντα μία πιο οικονομική πρόταση και λειτουργούσαν ως εναλλακτική για όσους θέλουν ένα Galaxy S με το νεότερο flagship chip σε πιο προσιτή τιμή. Άλλωστε, υποτίθεται ότι τα FE είναι ότι θέλουν οι χρήστες από ένα smartphone.

Βέβαια, παίζει πάντα και το σενάριο της μείωσης του κόστους. Για να μπορέσει να κρατήσει χαμηλή την τιμή του Samsung Galaxy S23 FE μπορεί η εταιρεία να χρησιμοποιήσει πιο παλιό SoC. Εκτός του ότι πηγές αναφέρουν πως θα λειτουργήσει ως ο αντικαταστάτης των A7x.

Αν οι φήμες για την κυκλοφορία ισχύουν, τότε θα μάθουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι τα τελευταία τεχνολογικά νέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.