Μόλις πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η Apple θα λανσάρει τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max με το πιο πρόσφατο A16 Bionic SoC, ενώ τα φθηνότερα 14 και 14 Max θα πρέπει να αρκεστούν στον επεξεργαστή A15 που υπάρχει ήδη στα smartphone iPhone 13.

Όμως, κυκλοφόρησε ένας εκπληκτικός ισχυρισμός που λέει ότι η Apple θα εξαπατήσει ορισμένους αγοραστές των επερχόμενων smartphones της για να πιστεύουν ότι η ακριβή ολοκαίνουργια συσκευή τους έχει όντως έναν επεξεργαστή του 2022.

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple απλώς θα μετονομάσει τον A16 των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max σε “A16 Pro” και αντί για κάποιον νέο επεξεργαστή θα χρησιμοποιήσει έναν πειραγμένο Α15 στα 14 και 14 Pro βάζοντας του την ταμπέλα “A16”.

Η πηγή εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται ότι τα 14 και 14 Max έχουν επίσης την τελευταία γενιά επεξεργαστών της Apple. Με τα προβλήματα που φαίνεται να έχει η εταιρεία στην προμήθεια A16 και Μ2, η μετονομασία μοιάζει σαν την μοναδική λύση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.