Τα πρώτα τηλέφωνα με υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της Samsung ήταν τα Galaxy S10 και παρουσίαζαν ορισμένα προβλήματα. Στα Galaxy S21 η εταιρεία χρησιμοποίησε τον δεύτερης γενιάς ultrasonic fingerprint scanner της Qualcomm βελτιώνοντας την ασφάλεια των τηλεφώνων της. Φαίνεται ότι τα Samsung Galaxy S23 θα είναι εξοπλισμένα με ένα νέας γενιάς, ακόμα πιο ασφαλή και αποτελεσματικό αισθητήρα.

Ο τρίτης γενιάς ultrasonic fingerprint scanner της Qualcomm θα βρίσκεται στο εσωτερικό των Samsung Galaxy S23, αν και δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν πρόκειται για νέο αισθητήρα ή για τον 3D Sonic Max που λάνσαρε η εταιρεία φέτος, ο οποίος έχει μέγεθος 20 x 30 χιλιοστά, δηλαδή σχεδόν τετραπλάσια επιφάνεια από αυτή του 3D Sonic Gen 2 των 8 x 8 χιλιοστών που διαθέτουν τα Galaxy S22 Ultra και S21 Ultra.

Τον συγκεκριμένο αισθητήρα τον έχουμε δει ήδη σε δράση στα iQOO9 Pro και vivo X80 Pro. Έχει πέντε φορές καλύτερη ακρίβεια και επιτρέπει το συνδυασμένο σκανάρισμα δύο δακτύλων για αυξημένη ασφάλεια. Επιπλέον, επιτρέπει την εγγραφή του δακτυλικού αποτυπώματος με ένα πάτημα, μειώνοντας κατά πολύ τη διάρκεια της διαδικασίας καταχώρησης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.