Οι Huawei και Apple έχουν ήδη παρουσιάσει τη δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης στα νεότερα flagship smartphones τους και έχουμε δει αναφορές που λένε ότι τα Galaxy S23 της Samsung θα διαθέτουν αντίστοιχο χαρακτηριστικό.

Νεότερη αναφορά λέει ότι η δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης των Galaxy S23 θα παρέχετε με τη συνεργασία της Iridium. Επιπλέον, συμπληρώνει ότι η εταιρεία εργάζεται στη βελτίωση της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει ότι τα Galaxy S23 θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα κειμένου και εικόνες χαμηλής ποιότητας μέσω δορυφόρων θέτοντας τη δορυφορική σύνδεση της Samsung ένα βήμα πάνω από αυτή των Apple και Huawei.

Οι δύο τεχνολογικοί κολοσσοί προσφέρουν μόνο τη δυνατότητα αποστολής κειμένων έκτακτης ανάγκης και δεδομένων τοποθεσίας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια αναβάθμιση, αν το επιτρέπει το hardware των συσκευών τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.