Οι φακοί της κάμερας στο module του βασικού μοντέλου της σειράς iPhone 16 θα είναι τοποθετημένοι σε κάθετη διάταξη, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε ο λογαριασμός @URedditor στο Twitter. Η Apple άλλαξε τη διάταξη των φακών με τα iPhone 13 και το 13 mini. Διατήρησε τη διαγώνια διάταξη στα 14 και 14 Plus, ενώ αναμένεται να τη δούμε και στα 15 και 15 Plus. Ωστόσο, μάλλον τα 16 θα επαναφέρουν ένα παλιό design.

Αν αυτή η φήμη αποδειχθεί ακριβής, το βασικό iPhone 16 θα επαναφέρει την κάθετη διάταξη που είδαμε τελευταία φορά στα 12 και 12 mini. Ο tipster δήλωσε ότι αυτή η αλλαγή θα κάνει τη συσκευή άμεσα αναγνωρίσιμη ως το πιο πρόσφατο μοντέλο, τουλάχιστον όταν συνδυάζεται με άλλες νεότερες σχεδιαστικές πτυχές, όπως το Dynamic Island και η θύρα USB-C.

Δεν είναι σαφές γιατί η Apple μπορεί να σχεδιάζει αυτήν την αλλαγή, γιατί αν είναι αισθητικό το θέμα, ενδεχομένως, δεν θα είχε λανσάρει τη διαγώνια διάταξη. Όταν κυκλοφόρησε τα iPhone 13 και iPhone 13 mini, η Apple είπε απλώς ότι μια επανασχεδιασμένη διάταξη της πίσω κάμερας με διαγώνια τοποθετημένους φακούς επιτρέπει το προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας, οπότε ίσως βρήκε έναν τρόπο να χωρέσει στον διαθέσιμο χώρο μιας κάθετης διάταξης.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα iPhone 16 τον Σεπτέμβριο του 2024, οπότε η εταιρεία έχει χρόνο να κάνει πολλές αλλαγές μέχρι να καταλήξει στο τελικό design του βασικού, ή ακόμα και του Plus, μοντέλου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.