Το Samsung Galaxy Z Flip 4 απασχολεί τα νέα από τον Νοέμβριο του 2021, με διάφορα leaks και αναφορές που θέλουν το foldable να κυκλοφορεί κανονικά το καλοκαίρι.

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το clamshell foldable της Samsung θα έχει ίδιας χωρητικότητας μπαταρία με τον προκάτοχο του. Νεότερη αναφορά ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το GalaxyClub, το Samsung Galaxy Z Flip 4 με αριθμό μοντέλου SM-F721 θα έχει δύο μπαταρίες – μια υπο-μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 2.400mAh και την κύρια με ονομαστική χωρητικότητα 903mAh.

Επομένως, η συνολική ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας του Galaxy Z Flip 4 θα είναι 3.303mAh, η οποία είναι 103mAh μεγαλύτερη από το συνολικό ονομαστικό μέγεθος μπαταρίας του Z Flip 3.

Αναμένεται η τυπική χωρητικότητα μπαταρίας του Samsung Galaxy Z Flip 4 να είναι 3.400mAh, ενώ του προκατόχου του ήταν 3.300mAh. Η διαφορά μοιάζει μικρή, αλλά οι δοκιμές θα δείξουν πόση αυτονομία κερδίζει το νέο μοντέλο – βάση σχεδιασμού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.