Το Z Fold 3 χρησιμοποιούσε το αρχικό Victus, αλλά το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα αναβαθμιστεί και θα λάβει το πιο σκληρό Gorilla Glass Victus+ για προστασία της οθόνης του καλύμματος και του πίσω πλαισίου. Όσο για τη μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη, προηγουμένως είχαμε ακούσει φήμες για υλικό “Super UTG”. Επιπλέον, η νέα σχεδίαση μεντεσέδων θα μειώσει την πτυχή.

Η πηγή αναφέρει ότι παρόλο που το νέο Z Fold 4 θα παραμείνει στη φόρτιση των 25W και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι ίδια στα 4.270mAh, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα τροποποιήσει την καμπύλη φόρτισης για να επιταχύνει αρκετά τα πράγματα. Το μοντέλο του 2021 φόρτιζε μόνο στο 33% σε 30 λεπτά, ενώ το Z Fold 4 φέρεται να αγγίζει το 50% στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά τις κάμερες. Φήμες λένε ότι η κύρια κάμερα θα είναι στα 50MP από 12MP και ότι ο τηλεφακός θα αποκτήσει φακό 3x από 2x. Η κάμερα 16MP στην εξωτερική οθόνη και η κάμερα 4MP κάτω από την εσωτερική οθόνη πιθανότατα δεν θα αναβαθμιστούν.

Επιστρέφοντας για λίγο στο θέμα οθόνη, το Z Fold 4 θα έχει πιο λεπτά bezels στην εξωτερική οθόνη και θα είναι λιγότερο μακρόστενο. Το foldable smartphone θα έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1, όπως και το Z Flip 4. Το Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ίδια τιμή με τον προκάτοχό του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.