Μπορεί να υπάρχουν πολλά smartphone με περίεργα ονόματα, αλλά η Samsung συνεχίζει να χρησιμοποιεί μια αρκετά αξιοπρεπή μορφή ονομασίας, που δεν απαιτεί να μιλάς επί ένα λεπτό για να πεις τη συσκευή έχεις. Αυτό ισχύει και για τα foldable smartphones της εταιρείας, αν και ορισμένοι θεωρούν ότι το “Z” θα μπορούσε να απουσιάζει εφόσον το Fold και το Flip είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά. Αυτό μπορεί να αλλάξει με τα Samsung Galaxy Z Flip 4 και Fold 4.

Το αρχικό Galaxy Fold δεν είχε το «Z» στο όνομα του και περιμέναμε το “Z” να το ζούμε σε μία συσκευή με δύο σημεία αναδίπλωσης. Αυτό άλλαξε με το clamshell όπου και έκανε το ντεμπούτο του το “Z” και η σειρά Z των αναδιπλούμενων τηλεφώνων της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας. Πρόσφατη αναφορά δείχνει ότι η εταιρεία θα κάνει επιστροφή στις ρίζες και θα ονομάσει τα επόμενα foldable της ως Galaxy Fold 4 και Galaxy Flip 4 – σύμφωνα με γνωστό leaker / tipster.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο η Samsung ίσως πήρε μια τέτοια απόφαση, πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι το γράμμα «Z» έχει γίνει το σύμβολο του πολέμου που κήρυξε η Ρωσία γιατί βρέθηκε σε πολεμικά τανκς και φορτηγά της χώρας στην Ουκρανία. Επίσης, το κρατικό δίκτυο RT πούλησε εμπορεύματα με το σήμα “Z”. Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς έχουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο.

Στα τέλη Μαρτίου 2022, η Samsung άρχισε να πουλά foldable smartphones σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς το “Z”. Δεν εξέδωσε επίσημη δήλωση για αυτή την κίνηση και καλό θα είναι να μην εκλάβουμε αυτή την κίνηση ως επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών, αλλά ας μην αποκλείουμε ακόμη το ενδεχόμενα τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 να κυκλοφορήσουν χωρίς το γράμμα “Z” στο όνομα και τη συσκευασία τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.