Πριν καν το ντεμπούτο των Galaxy S23 άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για τα Galaxy S24, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με κάθε σημαντική επερχόμενη συσκευή. Στα τελευταία νέα όμως έχουμε κάποια δεδομένα για τα Samsung Galaxy S24 που δεν θα χαροποιήσουν πολλοί τους οπαδούς των flagship smartphones της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Θυμάστε που τα S23 κυκλοφόρησαν παντού με Snapdragon και όλοι χάρηκαν; Επίσης, σας λέει κάτι η αναφορά “τα Galaxy S24 θα έχουν Snapdragon σε όλες τις αγορές, γιατί ο επόμενος Exynos θα κυκλοφορήσει για τα Galaxy S25”; Ε, λοιπόν ξεχάστε τα όλα αυτά γιατί ένας νέος leaker που αποκτά όλο και καλύτερο κοινό έριξε κεραυνός εν αιθρία.

Ο Revegnus ή Tech_Reve έχει γίνει πολύ δραστήριος τις τελευταίες εβδομάδες και φαίνεται ότι οι πληροφορίες του είναι έγκυρες. Σε ένα από τα τελευταία του tweet είπε ότι τα Samsung Galaxy S24 θα κυκλοφορήσουν στην Νοτιοανατολική Ασία με Exynos 2400 και πως πιθανώς θα έχουν αυτό το SoC και στην Ευρώπη. Τέλος, ο leaker είπε ότι ο Exynos 2400 είναι 4nm (4LPP+) και όχι 3nm.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ή η Samsung να βάλει κ*λο κάτω και να βγάλει όλα τα κινητά της με Exynos ή όλα με Snap. Η άλλη λύση είναι, η Ευρώπη να θεσπίσει νόμο ώστε όλες οι συσκευές να τρέχουν Snap.
    Ένα από τα δύο πρέπει να γίνει, γιατί αυτή η διάκριση ανάμεσα σε διάφορες Ηπείρους, καταντάει το λιγότερο εκνευριστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.