Η Samsung άλλαξε το design των απλών μοντέλων στη σειρά Galaxy S με τα Samsung Galaxy S23 και S23+. Όμως, αυτό δεν ισχύει για τα Ultra με το Samsung Galaxy S23 Ultra να είναι σχεδόν ίδιο με το Galaxy S22 Ultra. Θα περίμενε κανείς να δούμε αλλαγές στο design των Samsung Galaxy S24 και ειδικά του Ultra, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με έναν tipster / leaker που έχει τραβήξει την προσοχή μας τον τελευταίο καιρό και δείχνει να έχει καλές πηγές, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός δεν θα επενδύσει στο design των επερχόμενων flagship smartphones του.

Συγκεκριμένα, ο Revegnus ή @Tech_Reve, όπως ονομάζεται ο tipster / leaker, τα Samsung Galaxy S24, ειδικά το απλό και το plus μοντέλο, δεν θα διαφέρουν από τους προκατόχους τους. Πρόκειται για σχετικά πρώιμη φήμη, αλλά με δεδομένο ότι αυτά τα δύο μοντέλα άλλαξαν design πρόσφατα, ίσως έχει κάποια βάση. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.