Η Redmi φέρεται να εργάζεται πάνω στη σειρά smartphones Note 13 για την κινεζική αγορά. Ορισμένες αναφορές έχουν υποστηρίξει ότι η μάρκα μπορεί να ανακοινώσει τα τηλέφωνα τον Οκτώβριο στην Κίνα. Η σειρά αναμένεται να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μοντέλα, τα Note 13, Note 13 Pro, και Note 13 Pro+. Ο Digital Chat Station ανέφερε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Redmi Note 13 Pro+.

Από τα Redmi Note 12, μόνο το μοντέλο Note 12 Pro+ διέθετε κάμερα 200MP. Ο leaker αναφέρεται σε ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που διαθέτει κάμερα 200MP και φαίνεται να είναι ο διάδοχος του Note 12 Pro+. Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να μιλάει για το Note 13 Pro+.

Σύμφωνα με το leak, η κάμερα 200MP του υποτιθέμενου Redmi Note 13 Pro+ θα προσφέρει 4x ζουμ. Επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία 5.000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120W. Ωστόσο, η σημαντικότερη αποκάλυψη είναι ότι θα μπορούσε να είναι το πρώτο τηλέφωνο της Redmi με curved οθόνη. Η οθόνη αναμένεται να έχει ανάλυση 1.5K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.