Έχουμε ήδη δει πολλές φήμες για το OnePlus 12 και αυτή η ροή διαρροών μετατρέπεται σιγά-σιγά σε χείμαρρο. Τώρα, ένας αξιόπιστος leaker αποκάλυψε τις προδιαγραφές της κάμερας του επερχόμενου flagship smartphone.

Ο Digital Chat Station επανέλαβε τις προηγούμενες φήμες ότι το νέο flagship της OnePlus θα έχει τριπλό σύστημα καμερών με κύρια, ultra wide, και περισκοπική. Ωστόσο, ο leaker αποκάλυψε επίσης τις προδιαγραφές τις κάθε κάμερας.

Αναμένετε ότι η κυρία κάμερα του OnePlus 12 θα έχει κυρία 50MP f/1.7 Sony IMX966 1/1.4″ 23mm με OIS – ελαφρώς μεγαλύτερη από την κυρία του OnePlus 11. Εντωμεταξύ, η ultra wide λέγεται ότι θα είναι μια 48MP f/2.2 1/2″ 14mm.

Έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση οι εταιρείες να προσφέρουν 3x ή 3.5x περισκοπική σε συνδυασμό με αισθητήρες υψηλής ανάλυσης. Φαίνεται ότι και η OnePlus θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι. Η περισκοπική του flagship smartphone λέγεται ότι θα είναι μία 3x 64MP f/2.5 70mm με OIS με αισθητήρα 1/2″ Omnivision OV64B.

Το καθαρό ζουμ μεγάλης εμβέλειας χάνεται στις περισκοπικές που δεν είναι 5x. Ωστόσο, έχουμε δει εταιρείες όπως η OPPO και η HUAWEI να προσφέρουν εξαιρετικό ζουμ σε χαμηλό φωτισμό και αξιοσέβαστη ποιότητα ζουμ μεγάλης εμβέλειας με διαφορετική προσέγγιση. Έτσι, είμαστε πρόθυμοι να δούμε τι μπορεί να κάνει το OnePlus 12 με αυτήν την περισκοπική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.