Το πρώτο leak που αποκάλυπτε το design του OnePlus 12, το Ιούλιο, έδειχνε ότι η εταιρεία θα εφαρμόσει νέο σχεδιασμό στο module. Οι εικόνες ήταν renders που βασίζονταν σε δοκιμαστικό μοντέλο. Φαίνεται ότι η εταιρεία εξέτασε τις επιλογές της και αποφάσισε να επανασχεδιάσει το module, δίνοντας του ένα πιο οικείο και καλαίσθητο design.

Ο OnLeaks, σε συνεργασία με το MySmartPrice δημιούργησαν νέα renders του επερχόμενου flagship smartphone της OnePlus και αποκάλυψαν ότι τελικά θα μοιάζει πολύ περισσότερο με τους προκατόχους του, από ότι αρχικά αναμενόταν. Δείτε πώς ήταν ένα από τα πρωτότυπα και πώς είναι το τελικό μοντέλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει ακόμα χρονικό περιθώριο για αλλαγές. Όμως, η πηγή αναφέρει πως τα νέα renders του OnePlus 12 βασίζονται σε “pre-production unit” που σημαίνει ότι το design που βλέπουμε είναι το τελικό, καθώς το τηλέφωνο βρίσκεται στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση των χαρακτηριστικών του, πριν μπει στην παραγωγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.