Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της ενημέρωσης Μαρτίου στα τηλέφωνα της, η οποία περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον Μάρτιο του 2023 και πολλές διορθώσεις σφαλμάτων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι το update περιέχει 39 διορθώσεις ασφαλείας από τη Google και 11 επιπλέον διορθώσεις σε loopholes των Samsung Galaxy smartphones και tablets.

Μεταξύ των 50 διορθώσεων υπάρχουν 5 που αφορούν κρίσιμα προβλήματα και 35 που έχουν σημειωθεί ως υψηλού κινδύνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι 5 από τις 39 διορθώσεις της Google δεν έχουν επίδραση σε Galaxy συσκευές.

Όσον αφορά τον ρυθμό διάθεσης, αυτή τη στιγμή ενημερώνονται όλες οι νεότερες flagship σειρές της Samsung και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η διάθεση σε περισσότερα μοντέλα.

Όσοι έχετε κάποιο Samsung Galaxy S21, Galaxy S22, ή Galaxy S23, μπορείτε να ξεκινήσετε τους ελέγχους για ενημερώσεις ασφαλείας, ειδικά αν η συσκευή σας δεν είναι κλειδωμένη σε πάροχο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.