Το OPPO Find X6 Pro πέρασε από το DxOMark και η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της, δίνοντας στο flagship smartphone την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και εκείνη των ultra-premium συσκευών. Με 153 πόντους συνολική βαθμολογία, το Find X6 Pro έγινε ο ηγέτης στη φωτογραφία smartphone, αφήνοντας τη δεύτερη θέση το Honor Magic 5 Pro με συνολική βαθμολογία 152 πόντους.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Find X6 Pro έχει αποτελεσματική σταθεροποίηση, κάνει καλή εφαρμογή του εφέ bokeh, και διαθέτει καλή αυτόματη εστίαση σε φωτογραφία και βίντεο. Επιπλέον, τα επίπεδα θορύβου ήταν καλά σε όλα τα σενάρια όπου η ιστοσελίδα δοκίμασε το σύστημα καμερών της συσκευής. Τέλος, τη βαθμολογία του Find X6 Pro ανέβασε και η ικανότητα του να καταγράφει λεπτομέρειες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ωστόσο, το OPPO Find X6 Pro παρουσιάζει έλλειψη αντίθεσης σε πορτρέτα με οπίσθιο φωτισμό, παρουσιάζει αστάθεια έκθεσης σε φωτογραφία και βίντεο, και το τελικό αποτέλεσμα έχει αφύσικους τόνους δέρματος. Επιπλέον, η ιστοσελίδα σημειώνει τη διαφορά του δυναμικού εύρους μεταξύ της προεπισκόπησης και του τελικού αποτελέσματος. Τέλος, το βάθος πεδίου του αισθητήρα είναι λίγο μικρό, γεγονός που καθιστά απαραίτητη τη λήψη ομαδικών λήψεων σε μεγαλύτερη απόσταση, ώστε να είναι όλα τα αντικείμενα στο επίκεντρο.

Συνολικά, το OPPO Find X6 Pro τα πήγε καλά στη συντριπτική πλειοψηφία των σεναρίων και σε επίπεδο ζουμ τα εξαιρετικά. Επίσης, στα σενάρια χαμηλού φωτισμού δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ξεπερνώντας άλλες συσκευές με αισθητήρες 1 ίντσας, όπως το Xiaomi 13 Pro και το vivo X90 Pro+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.