Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τα επόμενα μοντέλα της σειράς Note, σε ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου. Εκτός από τα leaks που αποκαλύπτουν στοιχεία, η εταιρεία δημοσιεύει πολλά teasers που αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για τα Redmi Note 11 ή επιβεβαιώνουν όσα ξέραμε.

Στα τελευταία teasers, η εταιρεία αποκάλυψε ότι όλα τα μοντέλα της σειράς θα έχουν X-axis linear motor και θύρα ακουστικών. Επίσης, θα υποστηρίζουν NFC, Bluetooth 5.2, και WiFi 6.

Φυσικά η εταιρεία αναφέρθηκε και στις κάμερες των Redmi Note 11, και κυρίως σε αυτές των Pro μοντέλων. Τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς θα έχουν 108MP κύρια κάμερα, με 9-to-1 pixel binning τεχνολογία, και η ανάλυση των φωτογραφιών θα είναι 12.000 x 9.000 σε αναλογία 4:3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.