Η κινέζικη εταιρεία θα παρουσιάσει τα Redmi Note 11 αυτήν την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, και έχει αρχίσει να δημοσιεύει διάφορα teasers. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, τα Note 11 θα έχουν την μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης που έχουμε δει σε mid-range.

Για την ακρίβεια, η Redmi αποκάλυψε ότι τα Note 11 θα υποστηρίζουν 120W γρήγορη φόρτιση. Πρόκειται για μία πληροφορία που είχε δώσει και ο γνωστός leaker Digital Chat Station, πριν περίπου δύο εβδομάδες. Αν αναλογιστούμε τους προκατόχους τους, μιλάμε για τεράστια βελτίωση τα Note 10 υποστηρίζουν 67W στην Κίνα και 33W στην παγκόσμια αγορά.

Θεωρούμε δεδομένο ότι τα 120W αφορούν μόνο τα Pro μοντέλα και λογικά αυτή η ταχύτητα φόρτισης θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές, διότι το 11T Pro κυκλοφόρησε με υποστήριξη ίδιας ταχύτητας εκτός Κίνας, τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.