Φαίνεται ότι τα οικονομικά του Netflix δεν είναι τόσο καλά, καθώς όπως αναφέρει το Variety έχει απολύσει το 2% του εργατικού δυναμικού του στις Η.Π.Α. λόγω μείωσης των εσόδων του.

Το ακριβές νούμερο των υπαλλήλων που απέλυσε η εταιρεία είναι 150 και μεταξύ τους υπάρχουν 26 συνεργάτες που εργάζονταν στο site Tudum που εστιάζει στους θαυμαστές της πλατφόρμας και λειτουργεί ως συμπλήρωμα του περιεχομένου της.

Απολύσεις λαμβάνουν χώρα μετά τα πρόσφατα νέα ότι το Netflix ζήτησε από όποιον υπάλληλο του δεν συμφωνεί με το περιεχόμενο πάνω στο οποίο δουλεύει να παραιτηθεί της θέσης του.

Πριν από αυτό, η πλατφόρμα έκανε περικοπές στον τομέα του μάρκετινγκ, με σχεδόν το 50% αυτών να αφορούν και πάλι το Tubum, το οποίο η εταιρεία φαίνεται να αποτυγχάνει να διατηρήσει ενεργό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.