Βρισκόμαστε μία αναπνοή από το καλοκαιρινό Unpacked event της Samsung και το WinFuture είναι εδώ για να επιβεβαιώσει όσα ξέρουμε και να αποκαλύψει όσα δεν γνωρίζουμε για τα προϊόντα που θα δούμε στην εκδήλωση. Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα ασχολείται με τα Samsung Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro.

Τα δύο ρολόγια θα τρέχουν την τελευταία έκδοση του Wear OS και θα είναι τα πιο αποδοτικά σε επίπεδο αυτονομίας στην κατηγορία των Wear OS smartwatches. Η τιμή εκκίνησης τους θα είναι τα 299 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις 40mm, 44mm, και 45mm, καθώς και με υποστήριξη LTE.

Όλα έχουν AMOLED panel. To Samsung Galaxy Watch 5 των 40mm έχει οθόνη 1.19 ιντσών με 396 x 396 pixels. Από την άλλη, το 44mm απλό μοντέλο και το Pro μοντέλο των 45mm έχουν οθόνη 1.36 ιντσών με 450 x 450 pixels. Όλες οι εκδόσεις έχουν γυαλί από ζαφείρι για μεγαλύτερη αντοχή.

Τα απλά μοντέλα θα έχουν αυτονομία έως 50 ώρες με 284mAh και 410mAh μπαταρία για το 40mm και 44mm μοντέλο, αντίστοιχα. Αυτό που εντυπωσιάζει πιο πολύ είναι ότι το Pro μοντέλο με διάμετρο 45mm έχει 590mAh μπαταρία και αυτονομία μέχρι 80 ώρες. Όλες οι εκδόσεις υποστηρίζουν 10W γρήγορη φόρτιση, με την κατάλληλη βάση φόρτισης.

Ο επεξεργαστής των Samsung Galaxy Watch 5 είναι ο Exynos W920 που χρησιμοποίησε η εταιρεία και στα προηγούμενης γενιάς smartwatches. Ανάλογα με το μοντέλο, τον επεξεργαστή συνοδεύουν μέχρι και 16GB αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, όλες οι εκδόσεις έχουν ενσωματωμένο GPS και υποστηρίζουν NFC.

Στα τελευταία στοιχεία πριν τις τιμές έχουμε τις διαστάσεις, το βάρος, και μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Τα βασικά μοντέλα έχουν πάχος 9.8 χιλιοστά και βάρος 28.7 και 33.5 γραμμάρια, ανάλογα τη διάμετρο. Από την άλλη, το Pro μοντέλο έχει πάχος 10.5 χιλιοστά και βάρος 46.5 γραμμάρια.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις των Samsung Galaxy Watch 5 έχουν έναν νέο αισθητήρα στο πίσω μέρος με κεντρικά τοποθετημένους αισθητήρες για τον καρδιακό ρυθμό, τον κορεσμό του οξυγόνου, και το ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα). Επίσης, ίσως έχουν οπτικό αισθητήρα για τη θερμοκρασία του σώματος.

Φτάσαμε στις τιμές. Τα βασικά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, με τις Bluetooth εκδόσεις να κοστίζουν 299 και 329 ευρώ ανάλογα το μέγεθος, ενώ η ίδια έκδοση του Pro θα κοστίζει 469 ευρώ. Όσον αφορά τις LTE εκδόσεις, αυτές θα κοστίζουν 40 με 50 ευρώ παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.