Απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από το ντεμπούτο των Samsung Galaxy Watch 5 και χάρη στις φήμες και τα leaks γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για τα νέα smartwatches της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, πέραν μερικών λεπτομερειών.

Σύμφωνα με τον tipster / leaker SnoopyTech – που δημοσίευσε φωτογραφίες ενός νέου ασύρματου φορτιστή 10W με καλώδιο USB-C που έρχεται μαζί με τα Galaxy Watch 5 – τα δύο ρολόγια θα φορτίζουν 45% σε μόλις 30 λεπτά.

Αυτή είναι σχεδόν διπλάσια ταχύτητα φόρτισης από αυτή των Galaxy Watch 4 τα οποία θέλουν περίπου δύο ώρες να φορτίσουν πλήρως με φορτιστή 5W. Με βάση το leak θα μπορούσαν τα Samsung Galaxy Watch 5 θα φορτίζουν πλήρως σε 1 ώρα.

Η πληροφορία θεωρείται σωστή, καθώς τα Galaxy Watch 5 πέρασαν από την FCC στα μέσα Ιουνίου και η καταχώρηση αποκάλυψε ότι θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση 10W, αν και δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίζουν τέτοια φόρτιση με όλες τις βάσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.