Τα PowerToys είναι ένα σύνολο εργαλείων που ανεβάζουν την εμπειρία χρήσης των Windows σε άλλο επίπεδο. Η Microsoft συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες και στην νεότερη έκδοση, την 0.64, πρόσθεσε δύο εξαιρετικές δυνατότητες, το File Locksmith και το Hosts File Editor.

Το File Locksmith είναι το πιο σημαντικό από τα δύο καθώς επιτρέπει να δεις ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα αρχείο και να την τερματίσεις, ώστε να μπορέσεις να διαγράψεις το αρχείο ή τον φάκελο χωρίς να λαμβάνεις το ενοχλητικό μήνυμα ότι κάποιο πρόγραμμα μπλοκάρει τη διαγραφή.

Από την άλλη, το Hosts File Editor κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα του, επιτρέπει να επεξεργάζεσαι το αρχείο hosts, χωρίς να δημιουργείς αντίγραφο του και μετά να το αντικαθιστάς. Αν δεν έχει ιδέα τι είναι το αρχείο hosts, μάλλον δεν θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αυτό το εργαλείο.

Η νεότερη έκδοση του PowerToys, η 0.64, είναι διαθέσιμη προς λήψη στη σελίδα του στο GitHub και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.