Μπορεί να αποκαλύφθηκαν τα πάντα για τα Samsung Galaxy S22, αλλά όπως είπαμε υπάρχουν λεπτομέρειες για τον Exynos 2200 που σίγουρα θα αποκαλύψει η εταιρεία στο event, στοιχεία για το μέλλον τον Note και το S Pen ως χαρακτηριστικό, ενώ στο μεγαλύτερο leak δεν αποκαλύφθηκαν οι ταχύτητες φόρτισης.

Τώρα μάθαμε και αυτή την πληροφορία, μιας που επικρατούσε πολύ μπέρδεμα γύρω από το θέμα. Σελίδα πιστοποιήσεων λοιπόν αποκάλυψε ότι το Galaxy S22 με αριθμό μοντέλου SM-S901E θα υποστηρίζει την παραδοσιακή 25W γρήγορη φόρτιση που επιμένει να χρησιμοποιεί η νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Όμως, τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα, η πιο ανταγωνιστική πρόταση έναντι του βασικού μοντέλου, το Samsung Galaxy S22 Plus (SM-S906E), και το κορυφαίο μοντέλο για φέρος, το Galaxy S22 Ultra (SM-S908E) με το S Pen, θα υποστηρίζουν γρηγορότερη φόρτιση στα 45W. Το αρνητικό είναι ότι και πάλι κανένα μοντέλο δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.