Χθες, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Galaxy Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και θα παρουσιάσει τα Galaxy S22, ενώ περιμένουμε να ανακοινώσει και τα Galaxy Tab S8. Ωστόσο, έχουν εμφανιστεί φήμες ότι η διάθεση του Samsung Galaxy S22 Ultra ενδέχεται να καθυστερήσει έως και 3 μήνες λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Σύμφωνα με τον tipster Dohyun Kim, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αναμένει ότι η ζήτηση για το Galaxy S22 Ultra θα είναι σημαντικά υψηλότερη από την απόδοση της γραμμής παραγωγής του, κάτι που θα μπορούσε να αφήσει ορισμένους πελάτες να περιμένουν ακόμη και έως 3 μήνες πριν παραλάβουν τη συσκευή τους.

Ο tipster ισχυρίστηκε ότι πήρε αυτές τις πληροφορίες από εκπροσώπους της Samsung, αλλά δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με τα προβλήματα στην παραγωγή. Ωστόσο, μπορεί να οφείλονται στη συνεχιζόμενη παγκόσμια έλλειψη chip που μαστίζει πολλές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από ένα χρόνο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Samsung ξεκίνησε τη διαδικασία κράτησης των επερχόμενων smartphone της σειράς Galaxy S22, τα οποία προσφέρουν προνόμια με τη μορφή ειδικών προσφορών, όπως πίστωση μικρών ποσών. Μπορεί οι πελάτες σε όλο τον κόσμο να έκαναν περισσότερες κρατήσεις για τα Galaxy S22 Ultra από αυτές που περίμενε η Samsung, οδηγώντας σε αυτήν την ανησυχία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.