Η Samsung παρουσιάζει τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι. Πρόσφατα είδαμε κάποιες φημολογούμενες ευρωπαϊκές τιμές για το Galaxy Z Flip 6 και σήμερα μια νέα φήμη φέρνει πολύ παρόμοια νούμερα στο τραπέζι.

Σύμφωνα με τη νέα αναφορά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν 1.330€ για το μοντέλο με 256GB αποθηκευτικού χώρου και 1.450€ για αυτό με 512GB αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο αυτά μοντέλα λέγεται ότι διαθέτουν 12GB μνήμης RAM. Έτσι, το Flip 6 θα είναι πάνω από 100€ ακριβότερο από ό,τι ήταν ο προκάτοχός του κατά την κυκλοφορία του.

Η νέα διαρροή περιέχει επίσης την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή τιμολόγηση για το Samsung Galaxy Z Fold 6, και τα νούμερα δεν είναι για μικρές τσέπες. Το αναδιπλούμενο λέγεται ότι θα ξεκινάει από τα 2.200€ με 256GB αποθηκευτικού χώρου, θα ανεβαίνει στα 2.330€ για τα 512GB, για να φτάσει στα 2.580€ για το 1TB.

Όπως και το Flip 6, όλες οι εκδόσεις του Fold 6 φημολογείται ότι θα διατίθενται με 12GB RAM. Αν αυτές οι τιμές επαληθευτούν, αντιπροσωπεύουν περίπου 300€ αύξηση από την τιμή λανσαρίσματος του Galaxy Z Fold 5 πέρυσι στην Ευρώπη. Αυτή η αύξηση είναι τρελή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι αναλυτές, και όχι μόνο, περίμεναν ακόμα και πτώση τιμών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.