Τις τελευταίες ημέρες το Google Pixel Fold διαρρέει πάρα πολύ έντονα και ήταν θέμα χρόνου μέχρι να δούμε το πρώτο βίντεο της συσκευής. Η ώρα έφτασε και μπορούμε να δούμε την συσκευή να διπλώνει!

Το βίντεο ανέβηκε από τον Kuba Wojciechowski  στο Twitter και μας δείχνει το Google Pixel Fold εν δράση. μπορούμε να δούμε το μέγεθός του και τις αναλογίες οθόνης. Στο βίντεο όμως βλέπουμε την οθόνη να είναι θολωμένη, κυρίως γιατί αυτές οι συσκευές έχουν ένα μοναδικό κλειδί παντού τυπωμένο στην οθόνη, ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν από που προέρχονται οι διαρροές πηλοφοριών, όταν πρόκειται για βίντεο όπως αυτό.

https://twitter.com/Za_Raczke/status/1649570662292357120?s=20

Όπως έχουμε δει από προηγούμενες διαρροές, τα bezels της συσκευής θα έχουν κάποιον όγκο, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο. Τα bezels στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης είναι εμφανώς μεγαλύτερα και στο σύνολο έχουμε από τα μεγαλύτερα bezels εσωτερικής οθόνη που έχουμε δει φέτος, σε αναδιπλούμενα.

Στην θετική πλευρά, δεν φαίνεται κάποια τσάκιση στο κέντρο από το δίπλωμα της οθόνης, κάτι που έχουμε δει στα περισσότερα foldables.

Όταν ο χρήστης κλείνει την οθόνη, φαίνεται η εξωτερική οθόνη, που είναι αρκετά πλατιά, κάτι που θα είναι πιο άνετο στην χρήση, όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο. Στο αντίποδα όμως, η οθόνη δεν είναι τόσο μακρόστενη, οπότε θα έχουμε απώλειες στο ύψος της.

Η Apple βρήκε τρόπο να σταματήσει το sideloading και είναι ότι πιο παράλογο ακούσαμε τελευταία

Στα πλαϊνά μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρίσκεται στο power button. Τα πλήκτρα φαίνονται να είναι αρκετά χαμηλά και δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι βολικά στην χρήση. Ελάχιστα φαίνονται οι κάμερες να προεξέχουν, όμως δεν μπορουμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα από αυτή τη λήψη.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο με μια τιμή από $1700 kai πραγματικά δεν θέλουμε να ξέρουμε στα πόσα θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά, που παραδοσιακά οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες. Σε άλλες πληροφορίες, η συσκευή μπορεί να έχει κάποια ανθεκτικότητα σε νερό, ενώ οι κάμερες αναμένονται να είναι ξεχωριστές με κάποιο τρόπο, που ακόμα όμως δεν είναι γνωστός. Σύντομα όμως θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, με την ημερομηνία ανακοίνωσης να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.