Το iPhone 14 απέχει χρονικά μόλις ένα μήνα και την απάντηση αν θα πρέπει να πραγματοποιήσεις την μετάβαση σε αυτό ή να περιμένεις τα iPhone 15 του 2023, δίνεται από έναν ειδικό της βιομηχανίας, τον Mark Gurman ο οποίος εργάζεται στο Bloomberg.

Η Apple όπως γνωρίζουμε, για τους δικούς της λόγους, χρειάζεται κάποιο χρόνο πριν ανακοινώνει μια νέα τεχνολογία, κάτι που εξηγεί γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο hype για το always on mode, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των Android smartphones εδώ και χρόνια.

Και το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι αν ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στο iPhone 14 ή να περιμένει το iPhone 15 το οποίο αναμένεται ότι θα φέρει θύρα φόρτισης USB-C, Face ID κάτω από την οθόνη και periscope lens για μεγαλύτερο zoom.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο ίδιος απάντησε πως η σειρά iPhone 14 θα αποτελέσει μια μικρή αναβάθμιση, αντίθετα τα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά θα γνωρίσουμε στη σειρά iPhone 15. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να αναβαθμίσει κάποιος τη συσκευή του και καλύτερα να περιμένει τη νέα οικογένεια το 2023.

Πως κάνουμε ανάκληση εγγράφων/συσκευής του Gov.gr Wallet σε περιπτώσεις κλοπής κινητών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.