Η ολοκαίνουργια λειτουργία macro για τα iPhone 13 Pro και Pro Max είναι εντυπωσιακή, αλλά αν δεν διαθέτετε την πιο πρόσφατη high end πρόταση της Apple, δεν θα έχετε την εν λόγω λειτουργία. Το Camera+ το αλλάζει αυτό και σου επιτρέπει εξαιρετικές λήψεις macro για όλα τα iPhone.

Macro by Camera+

Το Macro της Camera+ έφτασε αυτή την εβδομάδα και όλα γίνονται εφικτά χάρη στο λογισμικό, δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για εξωτερικό φακό. Ακολουθεί η περιγραφή της νέας εφαρμογής όπως τη δημοσιεύει ο δημιουργός της, η LateNiteSoft:

Ο στόχος του Macro της Camera+ είναι να διευκολύνει τη λήψη καταπληκτικών κοντινών φωτογραφιών. Η εφαρμογή επιλέγει έξυπνα τον καλύτερο φακό για τη λήψη σας και σας δίνει ακριβώς τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνετε το θέμα σας να λάμψει. Και μάλιστα, είναι συμβατό με οποιοδήποτε iPhone που μπορεί να τρέξει το iOS 15! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store.

Ένα παρόμοιο με το Magic Eraser feature σε οποιοδήποτε Android ή iPhone smartphone!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατέβασα το Canera+ Και αφού πρώτα αφαίρεσαν από τον λογαριασμό μου το ποσό που ζήτησαν, κατόπιν το λογισμικό Παγώνη και δεν συνεχίζει.
    Είναι Απάτη ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.