Ένα από τα καλύτερα features του Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro είναι το Magic Eraser. Σου επιτρέπει να προβαίνεις στη διαγραφή αντικειμένων και ανθρώπων από τις φωτογραφίες σου εύκολα, απλώς μαρκάροντάς τα και στη συνέχεια το χαρακτηριστικό θα τα εξαφανίσει. Και σε πολλές περιπτώσεις, τα αποτελέσματα, είναι άκρως ικανοποιητικά.

Magic Eraser feature

Ωστόσο, όμως, το χαρακτηριστικό, υπήρχε σε ορισμένες εφαρμογές της εταιρείας εδώ και πολλά χρόνια. Αν και δεν φέρει την ίδια ονομασία, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Το feature αποκαλείται Healing και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Magic Eraser, ενώ επιστρέφει τα ίδια καλά αποτελέσματα. Και να πως το έχεις σε οποιοδήποτε Android smartphone.

  1. Κατεβάζεις το Snapseed app
  2. Επέλεξε Open στη πάνω αριστερή γωνία και επέλεξε μια από τις φωτογραφίες σου. Κυρίως, μια η οποία δεν έχει πολλούς ανθρώπους, αντικείμενα καθώς η αφαίρεση αντικειμένων από αυτά, θα είναι σημαντικά πιο δύσκολη για τους αλγορίθμους.
  3. Πίεσε στο Tools και στη συνέχεια Healing. Κάνει ακριβώς, ότι ακριβώς και το Magic Eraser του Pixel 6.
  4. Τέλος αποθήκευσε ή μοιράσου τη φωτογραφία.

Όπως σημειώνει το phonearena.com, με μια όχι και τόσο περίπλοκη φωτογραφία το Healing του Snapseed προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική σε οποιοδήποτε Android smartphone και iPhone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.