Τα Samsung Galaxy S22 Ultra παρουσιάζουν πρόβλημα στην οθόνη, σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών. Φαίνεται ότι αυτό είναι πρόβλημα σε επίπεδο λογισμικού, ευτυχώς, και οι τυχεροί κάτοχοι των συσκευών έχουν βρει μερικές πρόχειρες λύσεις, μέχρι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κυκλοφορήσει κάποιο fix.

Αρχικά, οι περισσότεροι αναφέρουν ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν η ανάλυση είναι ρυθμισμένη στο 1.440p και τα χρώματα στο φυσικό. Ορισμένοι λένε ότι έκαναν factory reset και το πρόβλημα διορθώθηκε, άλλοι πάλι δεν πήραν τόσο δραστικά μέτρα, ή ίσως δεν χρειάστηκέ.

Κάποιοι τυχεροί χρήστες των Samsung Galaxy S22 Ultra αναφέρουν ότι η αλλαγή από τα φυσικά χρώματα στα vivid ή από την ανάλυση QHD στη FHD, έλυσαν το πρόβλημα. Αυτά βέβαια είναι πρόχειρες λύσεις και ελπίζουμε η εταιρεία να κυκλοφορήσει σύντομα κάποιο fix, άλλωστε δεν μιλάμε για κάποιο φθηνό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.