Τα smartphones έχουν γίνει απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις συσκευές για τα πάντα, από την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, μέχρι τη διαχείριση των οικονομικών μας. Παρά το γεγονός ότι είναι θαύματα της τεχνολογίας που είναι πολύτιμα τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και από άποψη κόστους, είναι επίσης αρκετά ευαίσθητα.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε προστατευτικές θήκες και προστατευτικά οθόνης και προσευχόμαστε να μην σπάσουν όταν πέσουν. Τι θα συνέβαινε όμως αν υπέστησαν ακόμη πιο εκτεταμένη ζημιά; Μια γυναίκα στην Κίνα βίωσε ακριβώς αυτό. Λύγισε κατά λάθος το Huawei Mate 50, αλλά το τηλέφωνο εξακολουθούσε να λειτουργεί άψογα.

Η γυναίκα, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη “Daisy” στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο με το περιστατικό. Στο βίντεο, η Daisy φαίνεται να ανοίγει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της και να βρίσκει το Mate 50 εντελώς λυγισμένο. Η οθόνη του τηλεφώνου έχει ραγίσει και το πλαίσιο έχει σπάσει, αλλά το τηλέφωνο είναι ακόμα ενεργοποιημένο και λειτουργεί.

Η Daisy εξεπλάγη που το τηλέφωνο εξακολουθούσε να λειτουργεί. Αργότερα, δημοσίευσε νέο βίντεο που έδειχνε ότι είχε πάει το τηλέφωνό της σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης της Huawei. Το τηλέφωνο επισκευάστηκε σε μόλις μία ώρα και της επιστράφηκε σε άριστη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Daisy, το τηλέφωνο επισκευάστηκε με κόστος μόλις CNY 1.308 (~167€). Η επισκευή περιελάμβανε την αντικατάσταση της μπαταρίας, της οθόνης και του πλαισίου. η ιστορία της Daisy έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ανθρώπους να επαινούν τη Huawei για την ανθεκτικότητα του Mate 50.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.