Με βαθμολογία στο DXOMARK όσον αφορά τη selfie που αγγίζει τους 145 βαθμούς, το Huawei Mate 50 Pro μπαίνει στην 1η θέση της κατάταξης. Εκτός από την εμπρόσθια fixed focus κάμερα της συσκευής, το Mate 50 Pro διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά, όσον αφορά το hardware με το Huawei P50 Pro. Παρά τις ομοιότητες αυτές, η ομάδα του DxOMark σημειώνει, ότι οι επιδόσεις του Mate 50 Pro ήταν βελτιωμένες σε σχέση με το P50 Pro, κυρίως όσον αφορά το software.

Key front camera specifications:

  • 13MP sensor
  • f/2.4-aperture lens
  • ως 4K video
  • 3D Depth Sensing Camera

Όσον αφορά το video, το Mate 50 Pro δοκιμάστηκε σε ανάλυση 4K @ 30fps, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Vivid HDR. Το Vivid HDR είναι μια νέα μορφή βίντεο HDR και επί του παρόντος υποστηρίζεται από πλήθος smartphone. Στις δοκιμές του DxOMark, το Mate 50 Pro παρείχε πολύ σταθερή απόδοση στις στατικές εικόνες, επιτυγχάνοντας κορυφαίες βαθμολογίες σε διάφορες κατηγορίες δοκιμών, όπως έκθεση, εστίαση, θόρυβος και φλας. Εν ολίγοις, τα αποτελέσματα βίντεο του Huawei Mate 50 Pro ήταν ικανοποιητικά, με περιθώρια βελτίωσης,, κυρίως λόγω των ελαφρώς χαμηλών επιπέδων αντίθεσης και απόδοσης  σε χαμηλό φωτισμό.

Μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό άρθρο του DxOMark εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.