Το Netflix ετοιμάζει livestreaming χαρακτηριστικό για stand-up αφιερώματα και άλλο ζωντανό περιεχόμενο. Τουλάχιστον αυτό λέει μία νέα αναφορά από το Deadline, που επισημαίνει ότι η υποστήριξη για ζωντανές ροές θα μπορούσε να ανοίξει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης reunions και θα επιτρέψει τη ζωντανή ψηφοφορία για εκπομπές με μορφή διαγωνισμού.

Φέτος, η πλατφόρμα πραγματοποίησε το πρώτο της φεστιβάλ κωμωδίας ζωντανά και διά ζώσης, με το όνομα Is a Joke Fest. Η εκδήλωση με έδρα το Λος Άντζελες διήρκησε αρκετές ημέρες και παρουσίασε πάνω από 130 δημοφιλείς κωμικούς, συμπεριλαμβανομένων των Ali Wong, Bill Burr, Jerry Seinfeld, John Mulaney, και άλλων.

Το Netflix πρόκειται να αρχίσει να μεταδίδει ορισμένες από τις εκπομπές που μαγνητοσκόπησε στην εκδήλωση αργότερα αυτόν τον μήνα και τον Ιούνιο, αλλά μια livestreaming επιλογή θα μπορούσε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν εκπομπές καθώς εξελίσσονται και όχι να περιμένουν το πότε θα ανέβουν στην πλατφόρμα.

Επιπλέον, θα μπορούσε η πλατφόρμα να προβάλει live πρεμιέρες σειρών, ίσως και επί πληρωμή ή για συγκεκριμένα συνδρομητικά πλάνα, πριν τις διαθέσει στο ευρύ κοινό και σε όλους τους χρήστες της. Βέβαια, αυτό θα δημιουργούσε προβλήματα σε μία υπηρεσία που φαίνεται να χάνει συνδρομητές λόγο των αποφάσεων που παίρνει σε επίπεδο κόστους.

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για την επερχόμενη livestreaming λειτουργία του Netflix. Ωστόσο, η Disney Plus, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, έχει ήδη μπει στη συγκεκριμένη αγορά. Τον Φεβρουάριο, μετέδωσε ζωντανά τα βραβεία Όσκαρ. Επιπλέον, αργότερα φέτος, θα προβάλει ζωντανά το Dancing With the Stars.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.