Μπορεί το Netflix να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά αυτό αποτελεί έναν από τους παράγοντες ανόδου του Disney+ που φαίνεται να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Δεν είναι μόνο το κόστος της συνδρομής, το οποίο έχει εξοργίσει τους χρήστες, αλλά και η πρόσφατη εναντίωση της εταιρείας προς όσους κάνουν κοινή χρήση κωδικών.

Όπως και να έχει, η Disney βλέπει τα ταμεία της να γεμίζουν, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2022 η συνδρομητική streaming υπηρεσία της είδε να προστίθενται σε αυτή 7.9 εκατομμύρια συνδρομητές, ανεβάζοντας έτσι το πλήθος των πελατών της στα 87.6 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Το νούμερο αυτό αναμένεται να είναι μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το δεύτερο τρίμηνο, καθώς η Disney+ ετοιμάζει μεγάλο άνοιγμα σε περισσότερες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπου ήδη προσφέρει ένα εντυπωσιακό πακέτο με τη δωδεκάμηνη συνδρομή στο κόστος των 8 μηνών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.