Η MWC 2023 θα είναι το μεγαλύτερο event της χρονιάς γύρω από τις φορητές συσκευές και όχι μόνο. Όπως είναι λογικό, οι περισσότερες εταιρείες θα παρουσιάσουν νέες συσκευές ή θα λανσάρουν υπάρχοντα μοντέλα στις διεθνείς αγορές. Η Xiaomi αναμένεται να φέρει στην έκθεση τα Xiaomi 13 και μαζί τους να παρουσιάσει το Lite και ίσως το Ultra.

Καθώς περιμένουμε το τέλος του μήνα και την MWC, διέρρευσαν εικόνες από unboxing του απλού μοντέλου. Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν κάτι που δεν γνωρίζουμε ήδη για το design της συσκευής. Ωστόσο, δείχνουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Στο κουτί του τηλεφώνου θα υπάρχει θήκη σιλικόνης, κάτι που βλέπουμε να προσφέρουν ελάχιστη κατασκευαστές πλέον.

Επίσης, φαίνεται ότι η Xiaomi είναι μία από τις τελευταίες εταιρείες που προσφέρουν φορτιστή με τα τηλέφωνα τους. Αν και δεν ξέρουμε πότε η κατασκευάστρια θα κάνει τη μετάβαση στην οριστική αφαίρεση του φορτιστή, τουλάχιστον το Xiaomi 13 έχει μέσα στο κουτί του ένα 67W φορτιστή για να μπορούν να εκμεταλλευτούν οι κάτοχοι του τη γρήγορη φόρτιση που υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.