Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, το LG V40 αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως εκ μέρους της LG μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο. Σήμερα, δημοσιεύονται νέα renders της πολυαναμενόμενης αυτής συσκευής. Όπως είχαμε αναφέρει ξανά, πρόκειται για ένα smartphone των 6.3 ιντσών, δηλαδή είναι κατά 0.3 ίντσες μεγαλύτερο σε σχέση με τους προκατόχους, τα LG V30 και LG V35.

Η μεγαλύτερη οθόνη, κάνει και τη συσκευή συνολικά μεγαλύτερη. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το smartphone θα έχει διαστάσεις 158.8 x 75.8 x 7.8 mm, επομένως θα είναι πιο ψηλό και πιο παχύ σε σχέση με τα LG V30 και LG V35 οι διαστάσεις των οποίων φθάνουν τα 151.7 x 75.4 x 7.3 mm. Αν αυτές οι διαστάσεις που διέρρευσαν είναι αληθείς, τότε θα πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο high end smartphone της LG, κάτω από το LG G Flex (160.5 x 81.6 x 7.9 mm) και το LG V10 (159.6 x 79.3 x 8.6 mm).

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Μπορούμε όμως να δούμε από τα renders ότι το τηλέφωνο θα εξοπλιστεί με διπλή κάμερα μπροστά, 3.5mm audio jack και ένα USB Type-C port, ενώ δεν θα απουσιάζει και το Android 9 Pie.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.