Σε σημερινό δημοσίευμα του xda developers, αναφέρεται ότι το LG V40 ThinQ είναι το επόμενο smartphone της LG, ενώ δημοσιεύονται και τα επίσημα press renders. Ορισμένα πιθανά χαρακτηριστικά της συσκευής, είναι η ύπαρξη δυο καμερών μπροστά, ο Qualcomm Snapdragon 845, και ο σαρωτής αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και φυσικά Google Assistant button.

Όσον αφορά το design της συσκευής, είναι πάνω κάτω αυτό που περιμέναμε. Πρόκειται για έναν συνδυασμό του LG V30 και του LG G7 ThinQ, ενώ περιλαμβάνεται και η εγκοπή, αλλά η status bar της κρύβει σε αυτές τις εικόνες. Φήμες το ήθελαν να παρουσιάζεται επισήμως, λίγο μετά το Note 9. Άλλωστε το LG V30 είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.