Φέτος η CES δεν ήταν η έκθεση με τα πολλά smartphones να ανακοινώνονται, αλλά πιο πολύ να παρουσιάζονται σε εταιρίες, κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το Galaxy S6 και το Xperia Z4 που φαίνεται πως παρουσιάστηκαν στους αμερικάνικους παρόχους, έχουμε και την LG που έδειξε τη δική της πρόοδο. Από ότι φαίνεται η LG μετά το LG G Flex 2, έχει κάτι αρκετά ενδιαφέρον στα σκαριά, πράγμα που επιβεβαιώνει πως πειραματίζεται με διάφορες τεχνολογίες.

lg-active-bending

Έτσι λοιπόν έχουμε φωτογραφία από την απάντηση της εταιρίας, στο  Galaxy Note Edge, αλλά και στα σενάρια για ένα Galaxy S6 με κυρτές πλευρές στην οθόνη. Ο λόγος για την 7 ιντσών AMOLED οθόνη, που είναι εύκαμπτη και μπορεί να διπλώνει γύρω από την δοκιμαστική συσκευή που βλέπουμε στην φωτογραφία. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάμε ένα πολύ πρώιμο μοντέλο, αφού η ανάλυση οθόνης είναι μόνο 720p. Αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με την Quad HD κυρτή οθόνη του Galaxy Note 4 Edge ή του φημολογούμενου Galaxy S6 Edge.

H LG δεν είναι η μόνη που ακολουθεί την τεχνολογία των κυρτών οθονών, καθώς πρόσφατα είδαμε πως και η Xiaomi έχει σκοπό να κυκλοφορήσει συσκευή με διπλή κυρτή οθόνη.

Όπως και να έχει από τις οθόνες της LG περιμένουμε πολλά και ελπίζουμε στην τελική του έκδοση να έχουμε υψηλότερη ανάλυση και γιατί όχιμ να το δούμε και στο LG G4!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.