Μπορεί τα πρωτεία να τα έχει η Samsung στο θέμα κυρτές οθόνες, με το Galaxy Note 4 Edge, αλλά στο παιχνίδι φαίνεται να θέλει να μπει και η Xiaomi, θέλοντας να πάει την τεχνολογία ένα βήμα πιο πέρα, με συσκευή η οποία θα έχει 2 κυρτές πλευρές. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον στο πόστερ που διέρρευσε.

screen2

Από ότι φαίνεται η εταιρία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις κυρτές πλευρές για ειδοποιήσεις αλλά και για συντομεύσεις εφαρμογών. Ενδέχεται να δούμε και streaming πληροφοριών σε αυτές τις πλευρές, όπως τιμές μετοχών. Στην αφίσα η λεζάντα γράφει ” Το Arch είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο και διπλή κυρτή οθόνη“.

H Xiaomi ίσως προσπαθήσει να χτυπήσει την Samsung στην τιμή των συσκευών της, αφού το Galaxy Note Edge είναι πάρα πολύ ακριβό αυτή τη στιγμή. Προς το παρόν το μόνο που έχουμε στα χέρια μας είναι η αφίσα και δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα κυκλοφορήσει και πότε. Σίγουρα όμως ανυπομονούμε να το δούμε, ειδικά αν έρθει σε χαμηλή τιμή!

Πως σας φαίνεται η συσκευή Techmaniacs; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.