Το LG G5 είναι πάρα πολύ κοντά στην ανακοίνωσή του και η LG έχει περάσει στην επίθεση. Μετά την Always On οθόνη που μας έδειξε σε teaser, έρχεται σήμερα να μας δείξει την νέα Quick Cover θήκη, που επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την συσκευή όταν η θήκη είναι κλειστή.

LG G5 Quick Cover

Η υλοποίηση της LG θυμίζει αρκετά την dot-view θήκη της HTC, που είδαμε πρώτη φορά στο HTC One M8. Αυτό σημαίνει πως η αφή της οθόνης θα είναι ενεργοποιημένη και πάνω στην πρόσοψη της θήκης, για συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η νέα Quick Case θήκη του LG G5, θυμίζει σε σχεδιασμό αυτή τού LG K10, επιτρέποντάς μας να απαντήσουμε κλήσεις, να κλείσουμε ξυπνητήρια και φυσικά να δούμε ειδοποιήσεις και την ώρα, με την Always ON οθόνη που μας αποκάλυψε πως θα έχει η συσκευή.

Φαίνεται πως φέτος η LG έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσει την καλύτερη συσκευή της αγοράς και όλα δείχνουν πως το Galaxy S7 θα έχει επιτέλους τον αντίπαλο που του αρμόζει.

Το LG G5 θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του MWC 2016 και το Techmaniacs θα είναι εκεί στην παρουσίασή του για να σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από την συσκευή. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και στην quick circle στο G3 μια χαρά μπορείς να απαντήσεις μια κλίση με κλειστή θήκη! Δεν κερδίζεις κάτι νομίζω με αυτή την λειτουργία αφής στη θήκη!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ