Σύμφωνα με την LG, το LG G5 θα είναι η συσκευή με την οποία η εταιρία θα μπορεί να δει κατάματα την Samsung και να την ανταγωνιστεί! Σήμερα η εταιρία επέστρεψε με ένα νέο teaser από την συσκευή. Στο GIF που ανάρτησε στα social media, έχουμε την λεζάντα “Always On” Screen, “Never go asleep while other do”.

LG G5

Αυτό το teaser δείχνει προς οθόνη OLED, η οποία θα παρουσιάζει πληροφορίες και ειδοποιήσεις, καταναλώνοντας σχεδόν μηδενική ενέργεια. Αυτό το είχαμε δει στο Moto X του 2013, όμως εδώ φαίνεται πως η LG έχει προχωρήσει την τεχνολογία λίγο περισσότερο.

Οι OLED δεν δεν φωτίζονται όπως οι κλασσικές οθόνες που έχουμε δει στις συσκευές μας, αλλά μπορούν να ανάψουν συγκεκριμένα σημεία μόνο και όχι όλη την οθόνη. Αυτό προσφέρει ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση, ειδικά σε τέτοια χρήση. Το Android Authority όμως είχε αναφέρει πως το LG G5 δεν θα διαθέτει OLED οθόνη, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ανακοίνωση της συσκευής για να ανακαλύψουμε!

Το LG G5 θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της 21ης Φεβρουαρίου και το Techmaniacs θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα θα μας δείξει η LG από την συσκευή!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ