Λίγες μέρες πριν, είδαμε να διαρρέει το επερχόμενο LG Nexus 5 (2015) στην τελική του μορφή, το οποίο επίσης φημολογείται ότι θα ονομάζεται Nexus 5X. Στην εικόνα που είχε διαρρεύσει φαινόταν το πίσω μέρος του, μαζί με το Lazer αυτόματης εστίασης, το διπλό LED Flash, την κάμερα του, καθώς και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα διαθέτει.

AndroidPIT-Nexus-5-2015-side-view-thin-w782

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η κάμερα του Nexus 5X θα προεξέχει και σχεδιαστικά μπορούμε να πούμε πως θα μοιάζει με ένα “ηφαίστειο”. Χάρη σε μια νέα διαρροή που μας δείχνει το προφίλ του τηλεφώνου, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τώρα πόσο έξω θα είναι η κάμερα σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα. Έχετε υπόψη σας, πάρα του ότι η παραπάνω εικόνα μοιάζει με ένα συνηθισμένο render, σύμφωνα με το Android Pit που την δημοσίευσε, είναι μια πραγματική φωτογραφία που έχει επεξεργαστεί ώστε να κρύψει την ταυτότητα της αρχικής πηγής.

AndroidPIT-Nexus-5-2015-side-view-comparison-w782

Οι φημολογούμενες διαστάσεις του νέου Nexus 5X είναι 146,9 χιλ.ύψος, 72,9 χιλ. πλάτος και 8 χιλ. πάχος, ενώ μαζί με την κάμερα που προεξέχει το πάχος φτάνει στα 9,8 χιλιοστά, δηλαδή θα προεξέχει κατά 1,8 χιλιοστά. Εκτός από αυτό, στην παραπάνω εικόνα φαίνεται η νέα φωτογραφία του Nexus 5X πάνω σε μια παρόμοια φωτογραφία του πρώτου Nexus 5. Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε πως το νέο Nexus 5X είναι πολύ πιο λεπτό από το Nexus 5 του 2013.

Το Nexus 5X αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών και να φοράει τον εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 με 3GB RAM, και φυσικά να τρέχει το νέο Android 6.0 Marshmallow. Πληροφορίες λένε πως θα παρουσιαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει $399, ενώ οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 13 Οκτωβρίου.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.