Το νέο Nexus 5 της LG, το οποίο αναμένεται να γίνει επίσημο αργότερα αυτό το μήνα, διέρρευσε και πάλι στην τελική του μορφή. Η παρακάτω εικόνα λέγεται ότι επιβεβαιώνει το πραγματικό σχέδιο της νέας συσκευής της Google, καθώς και μια σειρά από τα χαρακτηριστικά της.

AndroidPIT-Nexus-5-2015-final-w782

Το Nexus 5 σε αυτήν την εικόνα φαίνεται όμοιο με τη συσκευή που διέρρευσε λίγες βδομάδες πριν, ωστόσο αυτό που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι αν αυτό είναι πράγματι μια πραγματική εικόνα ή απλώς ένα mockup βασισμένο στις προηγούμενες διαρροές.

Σύμφωνα με το AndroidPIT, η εικόνα αυτή είναι από “αξιόπιστη πηγή” και επιβεβαιώνει την τελική σχεδίαση του νέου Nexus 5, μαζί με την κάμερα που προεξέχει, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στον πίσω μέρος, το διπλό LED flash και το Laser αυτόματης εστίασης.

Άλλα χαρακτηριστικά που φημολογούνται είναι οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση Full HD και τον Snapdragon 808 για επεξεργαστή με 3GB RAM. Η πίσω κάμερα του αναμένεται στα 13MP και η εμπρόσθια στα 5MP. Το νέο Nexus 5 λέγεται επίσης ότι θα διαθέτει μπαταρία 2700mAh και θύρα USB Type-C.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά, το νέο smartphone της LG θα θα ονομαστεί Nexus 5X και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα στις 29 Σεπτεμβρίου, με την τιμή του να ξεκινάει από τα $399. Η Google αναμένεται να ανακοινώσει μαζί του και ένα δεύτερο Nexus smartphone από την Huawei.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ