Έχουν περάσει μόλις δύο μέρες από τότε που οι δύο μεγαλύτερες Κορεάτικες εταιρείες κατασκευής smartphone παρουσίασαν τις νέες τους ναυαρχίδες για το 2016. Φυσικά αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy S7 και το LG G5, όπου το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτά, στα δύο hands on previews που κάναμε στην MWC 2016, εδώ και εδώ για την κάθε συσκευή αντίστοιχα.

LG-G5-vs-Samsung-Galaxy-S7-1

Η LG δεν άργησε όμως να την πει στην Samsung με ένα διαφημιστικό κόλπο. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter, την οποία κατέβασε μετά από λίγο, στην οποία λέει ότι το LG G5 κάνει την “πραγματική” χρήση του αριθμού 7. Με αυτό η εταιρεία, εννοεί τα επτά αξεσουάρ της σειρά «Friends» για το LG G5. Η φωτογραφία συνοδεύεται με την φράση “Σκεφτείτε όχι τι το τηλέφωνό σας μπορεί να κάνει, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς με το τηλέφωνό σας”.

Η LG θέλει σαφώς να δώσει έμφαση στην modular σχεδίαση του G5, που είναι ένας τομέας ο οποίος το Samsung Galaxy S7 απλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Από την άλλη πλευρά, μένει να δούμε αν αυτό θα έχει στην πραγματικότητα καμία επίδραση στις πωλήσεις των δύο συσκευών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ