Νωρίτερα το μεσημέρι ανακοινώθηκε επίσημα το νέο LG G5 το οποίο περιμέναμε να έχει αρκετές καινοτομίες. Όπως αναμέναμε θα έχει αφαιρούμενη μπαταρία η οποία θα αφαιρείται “συρταρωτά”.

lg-g5-unveil-pics

Εκτός αυτού όμως η συσκευή έρχεται με κάποιους ακόμα “φίλους” που θα προσαρμόζονται-προσθέτονται στην συσκευή και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος της, εκεί δηλαδή που προσθαφαιρείται και η μπαταρία της συσκευής. Εκτός λοιπόν της αφαιρούμενης μπαταρίας η συσκευή θα έρχεται ακόμα με το LG CAM Plus για τους λάτρεις της φωτογραφίας καθώς και Hi-Fi dock station για τους λάτρεις του ποιοτικότερου ήχου, από αυτόν που προσφέρει το ηχείο ενός κινητού.

Έπειτα έχουμε και την σειρά “Friends” του νέου G5. Οι φίλοι του νέου LG G5 είναι διάφορα multimedia και όχι μόνο αξεσουάρ όπως το νέο bluetooth handsfree, το νέο LG 360 VR, η “μπάλα της LG” (LG rolling Bot) που χρησιμεύει για να ελέγχετε εξ αποστάσεως τις smart συσκευές που έχετε στο σπίτι σας κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τα modular accesories του LG G5 αλλά και του “φίλους” του  στο παρακάτω infographic που έδωσε στην δημοσιότητα η LG.

LG-G5-friends-Infographic

Πηγή: LG  | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.