Η LG μετά τις απώλειες που είχε με το  G5 προσπαθεί να κερδίσει πίσω το κοινό. Το 2017 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά, αφού θα πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να προσφέρει δυνατές και ανταγωνιστικές συσκευές. Αυτό θέλει να το πετύχει με το LG G6, που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές φήμες και διαρροές από την συσκευή, που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά, αλλά και renders. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες περιμένουμε να φύγουν τα friends και ο modular σχεδιασμός.

Στην συνέχεια μάθαμε πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, πάνω στην επιστροφή των μαθητών στα κορεάτικα σχολεία. Η συσκευή φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει ένα μήνα νωρίτερα από το Galaxy S8.

Η συσκευή αναμένεται να έχει Super Wide οθόνη 5.7 ιντσών, με αναλυση QHD+. Αυτή την πληροφορία την μάθαμε από την εταιρία, η οποία δήλωσε πως προχωράει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού το κοινό το ζητάει.

Για όλα αυτά η εταιρία μας μιλάει μέσα από το νέο teaser που δημοσίευσε. Συγκεκριμένα μας λέει πως η συσκευή θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς να μεγαλώσει το μέγεθός της. Η LG φαίνεται πως θα ακολουθήσει την οδό που κινείται και η Samsung, δηλαδή τα πολύ μικρά Bezels. Επίσης μαθαίνουμε πως η συσκευή θα είναι αδιάβροχη.

https://www.youtube.com/watch?v=wr-N5cZBcl0

To LG G5 δεν κατάφερε να πουλήσει πολλές συσκευές, οπότε ελπίζουμε να κάνει την επιστροφή στην κερδοφορία με το LG G6. Άλλωστε ο ανταγωνισμός μας ευνοεί πάντα σαν καταναλωτές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.