Η MWC 2017 είναι πολύ κοντά και οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S8 να ανακοινώνεται στην μεγαλύτερη έκθεση smartphones ή σε ξεχωριστό event της εταιρίας λίγο αργότερα. Όπως και να έχει οι διαρροές γύρω από την συσκευή έχουν πάρει φωτιά και σήμερα έχουμε μια από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα.

Η Ghostek δημοσίευσε renders από την Atomic shock resistant θήκη της για το Samsung Galaxy S8 και μαζί με αυτό και renders της συσκευής. Οι κατασκευαστές θηκών μπορεί να μην έχουν πληροφορίες για τα υλικά και το hardware της συσκευής, όμως έχουν πληροφόρηση για τις διαστάσεις και τον σχεδιασμό, ώστε να προετοιμάσουν τις νέες θήκες τους.

Στα renders βλέπουμε το Galaxy S8 με κυρτή οθόνη ενώ η θήκες έχουν μεγάλο κενό για την κάμερα. Βλέπουμε μόνο μία κάμερα στην συσκευή, όμως το μεγάλο κενό ίσως υποδηλώνει διπλή κάμερα για κάποια από τις εκδόσεις της συσκευής.

Στην πρόσοψη δεν βλέπουμε καθόλου φυσικά πλήκτρα κάτω από την οθόνη. Αυτό σημαίνει πως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κάτω από την οθόνη, που αναμένεται να είναι OLED, αλλιώς δεν θα έχουμε καθόλου σαρωτή.

Μια ακόμα αλλαγή είναι του power button, το οποίο βλέπουμε να μετακομίζει στα αριστερά της συσκευής, μαζί με τα πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου.

Πως σας φαίνεται το Samsung Galaxy S8; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια κάτω από το άρθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.