Το LG G5 επιβεβαιώθηκε πως θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016 και με μόλις δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι τότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότερες διαρροές εμφανίζονται. Αυτή τη φορά μπορούμε να ρίξουμε ματιά στο πίσω μέρος της συσκευής και ειδικά στην κάμερα της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Όπως ξέρουμε ήδη από προηγούμενες διαρροές, το LG G4 θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Έτσι, στα παραπάνω renders μπορούμε να δούμε πως ανάμεσα τους θα υπάρχει διπλό LED flash. Αυτό ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα είναι δύο τόνων, που σημαίνει ότι η LG επέλεξε την ένταση έναντι της ακρίβειας χρώματος. Κάτω από αυτό υπάρχει ένας αισθητήρας αυτόματης εστίασης με λέιζερ, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού η LG χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία από την εποχή του LG G3. Επίσης, τα κουμπιά έντασης από το πίσω μέρος έχουν μεταφερθεί στο πλάι της συσκευής και κάτω από την κάμερα έχει τοποθετηθεί ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

lg-g5-case-amazon

Τέλος, οι θήκες στο Amazon έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας την 28η Μαρτίου, που μάλλον σημαίνει ότι η συσκευή θα χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα από την ημέρα ανακοίνωσης της για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η θήκη στην παραπάνω φωτογραφία θα γίνει διαθέσιμη σε μόλις δύο ημέρες, και προφανώς έχει ήδη κατασκευαστεί, έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως ο σχεδιασμός είναι οριστικός.

Πηγή (1), (2) | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γελοιοτητες! Πρωτα μας τα ζαλιζει για τα πισω κουμπια και τωρα τι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.