Πριν λίγες ώρες λάβαμε την πρόσκλησή μας για την εκδήλωση της LG στην MWC 2016 και πλέον είναι ξεκάθαρο πως η εταιρία θα ανακοινώσει το LG G5. Ε εκδήλωση έχει κανονιστεί για τις 21 Φεβρουαρίου, στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Come Meet New Friends On The Playground

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αν θα δούμε το LG G5 στην εκδήλωση, αφού η εταιρία είχε αναφέρει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί λίγο μετά την Βαρκελώνη. Όπως όλα δείχνουν όμως, η LG αποφάσισε να φέρει την ανακοίνωση στην ΜWC και να μην υποχωρήσει μπροστά μπροστά στην Samsung που ανακοινώνει την ίδια μέρα. Άλλωστε η εταιρία έχει δηλώσει φέτος πως είναι πλέον έτοιμη να αντιμετωπίσει την Samsung, πράγμα που σημαίνει πως έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο LG G5, πράγμα που σημαίνει πως το LG G5 θα είναι πολύ δυνατό.

Μέχρι στιγμής περιμένουμε την συσκευή με οθόνη 5.6 ιντσών, ανάλυσης 2560×1440, ενώ τα bezels θα είναι ιδιαίτερα μικρά. Στο εσωτερικό περιμένουμε τον ιδιαίτερα δυνατό Snapdragon 820 και 4GB RAM. Τα πλήκτρα στο πίσω μέρος θα αντικατασταθούν από σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η κάμερα θα είναι πλέον διπλή με ανάλυση 16MP και 8MP.

To Techmaniacs φυσικά θα δώσει το παρόν στην ανακοίνωση της συσκευής και θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από την συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.