Στις αρχές του χρόνου, διέρρευσαν ορισμένα χαρακτηριστικά μια νέας συσκευής της Lenovo και πιο συγκεκριμένα του Lenovo Vibe P1 Pro, το οποίο τελικά δεν ανακοινώθηκε και από τότε δεν είχαμε κανένα σημάδι ζωής του. Ένας χρήστης του Weibo όμως, δημοσίευσε σήμερα hands-on φωτογραφίες και κάποιες νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του, δίνοντας μας έτσι μια πραγματική ματιά σε αυτό.

Το Lenovo Vibe P1 Pro θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και το σώμα του θα είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου. Μέσα σε αυτό, θα βρίσκεται ο επεξεργαστής μεσαίας κατηγορίας Snapdragon 615 με 3GB RAM και 16GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, ενώ η μπαταρία του θα είναι στα 5000mAh. Στο πίσω μέρος, θα βρίσκεται τοποθετημένη μια κάμερα στα 13MP με διπλό LED Flash και μπροστά θα έχει μια στα 5MP για τις selfies μας.

lenovo-vibe-p1_screenshots

Η συσκευή στις φωτογραφίες φαίνεται να τρέχει Android 5.1.1 και να έχει θύρες για δύο κάρτες SIM. Επίσης στο κεντρικό κουμπί του θα βρίσκεται ενσωματωμένος ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Lenovo Vibe P1 Pro θα παρουσιαστεί στην IFA σε μια εβδομάδα, όπου θα μάθουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για αυτό. Χθες μάθαμε πως η Lenovo θα δώσει το τμήμα τηλεφώνων της στην Motorola, όποτε υποθέτουμε πως το Lenovo Vibe P1 Pro θα είναι μια από τις τελευταίες της συσκευές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.