Το 2023 είναι η χρονιά των foldable smartphones. Όσες εταιρείες έχουν μπει στη συγκεκριμένη αγορά θα κυκλοφορήσουν τις πιο δυνατές τους προτάσεις, ενώ όλες οι άλλες θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους. Ωστόσο, σχετικά σύντομα ενδέχεται να δούμε το πρώτο foldable smartphone που προέρχεται από leaker. Ο γνωστός και έγκυρος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station “ανακοίνωσε” ότι ετοιμάζει το δικό του αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Weibo, ο Digital Chat Station αποκάλυψε ότι το foldable smartphone πάνω στο οποίο εργάζεται έχει πλέον σταλεί για παραγωγή, αν και δήλωσε ότι δεν είναι ακόμη βέβαιος αν θα είναι μία συσκευή μαζικής παραγωγής. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο leaker χαρακτηρίζει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο ως “flagship”, υπονοώντας ότι θα έχει πραγματικά δυνατά χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Digital Chat Station είπε ότι δεν βλέπει το πρώτο του foldable smartphone να μπαίνει σύντομα στη μαζική παραγωγή, όσο μεγάλης κλίμακας και αν είναι. Όπως και να έχει, θεωρούμε ότι θα μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή σύντομα, ενδεχομένως από τον ίδιο τον DCS. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.